Η σελίδα iraklisfans στο Facebook ξεκίνησε πριν 10+ χρόνια και κάλυψε το κενό που υπήρχε για παρουσία του ΗΡΑΚΛΗ στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.

Τα χρόνια περάσανε αλλά καμιά σοβαρή προσπάθεια για τη δραστηριοποίηση του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(social media) δεν είχε επιτευχθεί. To iraklisfans σε αυτά τα χρόνια ήταν πρωτοπόρος σε θέματα internet, γεμίζοντας το facebook με γραφικά, φωτογραφίες, Facebook events άλλα όχι μόνο. Όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκε να πάρουμε θέση και να ακουστεί η φωνή του ανωνύμου φίλου/οπαδού εκεί που δεν μπορούσε να φτάσει μόνη της και να δοθούν απαντήσεις εκεί που έπρεπε. Αυτή τη δύναμη μας την δώσατε εσείς οι χιλιάδες followers της σελίδας.

Τα τελευταία ένα-δύο χρόνια έχει αυξηθεί η παρουσία του συλλόγου στα κοινωνικά δίκτυα και αυτή η νέα προσπάθεια θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις σελίδες/λογαριασμούς που θα έπρεπε να ακολουθήσετε, στα μεγαλύτερα δίκτυα (facebook,instagram,twitter, youtube) ,από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Όπως αγαπήσατε τη δίκη μας σελίδα και την κάνατε πρώτη σε followers έτσι ευελπιστούμε να στηρίξετε και όλες τις επίσημες σελίδες του συλλόγου.

Επίσης υπάρχει μια ενότητα με σελίδες και λογαριασμούς που πιστεύουμε κάθε φίλος του ΗΡΑΚΛΗ θα τις έβρισκε ενδιαφέρουσες να τις παρακολουθεί.

Tέλος υπάρχει η ενότητα με το Ημερολόγιο που μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους αγώνες των μεγάλων τμημάτων του συλλόγου.

Πιστεύουμε πως αυτό το site θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και ελπίζουμε να το αγκαλιάσετε.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


iraklisfans
Developed by
image/svg+xml